Horror
on the
Orient
Express

Forside > Referater > 24.04.2006  
 
 

24.04.2006 Johann Winckelmann vender tilbage

Boraen hyler igennem gaderne i Trieste. Vores helte opsøger Antonio Termona. Han mangler venstre arm, en detalje vores helte finder signifikant. De mener bestemt de selv mangler en venstre arm til deres statue (det kan selvfølgelig være at de tænker på den anden venstre). Antonio er ikke sen til at finde noget af Winckelmanns stads: En dagbog, tilsyneladende skrevet på oldgræsk. Endelig et sprog der er til at forstå. Antonio tillader dem at låne bogen.

Imens Black læser græsk på hotellet tager resten tilbage til museet. En større flok skumle tyrkere (og en rødhåret mand) får dem dog hurtigt til at vende om i frygt for Blacks sikkerhed. Efter at Donaldson og Nelson har sikret sig at Black stadig er på hotelværelset, dukker Smith op for at gøre det samme, hvorefter han, af grunde der er lidt uklare, forsøger at bryde ind på værelset. Dette gør Black så nervøs at han flygter ud af vinduet. Han flakker længe om inden han vover sig tilbage.

Den nat laver Smith lidt godt gammeldags politiarbejde og udspionerer Termonas hus. Termona har tilsyneladende en slags amputatklub. Den Rødhårede Mand observeres også, men mærkeligst af alle er dog en gammel mand der hvæser af Smith.

I mellemtiden får Black tydet dagbogen. Den omtaler Arcangeli, en kult, en hule i Postumia og en amulet der måske, måske ikke befinder sig på museet. Vores helte mener dog at de har lokaliseret det nuværende lokale okkulte selskab, og at dette er et mere konkret spor. Især Smith går ind for en konfrontation, hvilket han får demonstreret flere gange. Men inden de når så langt skaber en række uforklarlige hændelser kaos på hotellet. Donaldson taber ganske besindelsen, og det hele kulminerer med at Johann Winckelmann selv dukker op...


Oprettet 2006-05-03
Robert B. Jensen
Opdateret 2006-05-09
Robert B. Jensen