Horror
on the
Orient
Express

Forside > Referater > 12.06.2006  
 
 

12.06.2006

Zagreb

Heltene følger efter den mystiske mand. Da han inviterer dem indenfor på et mørkt slot, bliver selv Donaldson mistænksom. Mandan har sit kranium under armen og taler om mærkelige ting der gør heltene lidt (mere) sindssyge. Da manden tilbyder dem at de kan blive for evigt, afslår de høfligt og foretager en hurtig retræte i håb om at nå toget inden det kører fra Zagreb. Kun den lynhurtige professor Donaldson klarer spurten.

Om morgenen er de alle på uforklarlig vis på toget, omend kun Donaldson er vågen. De øvrige bliver bragt på hospitalet i Beograd mens Donaldson læser oversættelsen af "hovedrullen". Den beskriver hvordan statuen er skænket af osmanneren Sedefkar som har fået den af en højere magt da han flåede en tyv. "Kropsrullen" beskriver denne højere magt; "Den skindløse". "Benrullen" beskriver magien. "Højre arm-rullen" beskriver hvordan statuen aktiveres, og "venstre arm-rullen" beskriver et ritual der kan rense én for statuens onde aura.

De andre vågner til sidst op. Black snuser til en ring. "Den lugter lidt af mælk". Smith har fundet ud af hvordan pyramiderne er blevet bygget.

Friske er de klar til at finde den næste statuedel. Pludselig indser de vigtigheden af at finde den affotografering af rullerne som salig Clarke stod for. Fotografierne er i London hos Clarkes avis/agent.


- "Han skød gennem sådan en væg-agtig tingest"
- "Altså en væg?"
- "Ja".




Oprettet 2006-07-05
Frederik J. Jensen
Opdateret 2006-07-11
Flemming Lindblad