Horror
on the
Orient
Express

Forside > Referater > 09.01.2007  
 
 

09.01.2007 DET ENDELIGE OPGØR!

Hurtigt besluttes det at det er tid til gravrøveri. Garaznets grav findes i den anden ende af byen, i den asiatiske del. Det tager det meste af dagen at finde den og det meste af natten at udgrave den, og der springer sære gamlinge rundt på kirkegården om natten. Da Garaznets stenkiste langt om længe bliver åbnet, bliver vores helte mødt af et hudmonster, der heldigvis ikke kan finde ud af at kravle op af graven. Værre er det at de i samme øjeblik bliver omringet af en håndfuld kultister, der har medbragt deres eget hudmonster-konstruktionsset. Med to hudmonstre, kultister (og der er vist også noget ild og nogen der får skåret et øre af) bliver situationen lidt kaotisk. Kultisterne vil vide hvor statuen er, og det skal da ikke hedde sig at man ikke kan true sig til den slags oplysninger, selv om Smith skaber sig lidt.

Vores helte bliver efterladt på kirkegården sammen med ca. to hudmonstre. Heldigvis dukker der en venlig bjørn op. Bjørnens ejer hedder Harkim og er mistænkeligt hjælpsom med en plan om at snige sig ind i Den Røde Moske.

Heisenberg benytter sine forbindelser til at forsøge at få stoppet kulten inden den når frem til bankboksen. Sir Douglas får forklaret at det sandsynligvis er denne kult der står bag bortførelserne af børn.

Herefter infiltreres Den Røde Moske på klassisk vis ved hjælp af en hemmelig indgang og forklædninger. Indenfor er der en million kultister, og som frygtet har de allerede både statue og sedefkarruller. Idet ritualet går i gang forråder onde Harkim vores helte. Han vil være kultleder i stedet for kultlederen. Harkim bliver til et callmonster, Smith forsvinder ud af døren, Heisenberg og Denton tages til fange, og Jeanette forsøger at forsvinde i mængden.


Oprettet 2007-01-24
Robert B. Jensen
Opdateret 2007-01-27
Robert B. Jensen