Horror
on the
Orient
Express

Forside > Spilpersoner  
 
 

Spilpersoner

 • Adrian Smith, pensioneret bobby (Frederik)
  Har patruljeret Londons tågede og skumle stræder i mange år, men er nu pensioneret før tid. Fik fortjenstmedalje efter at heroisk at have reddet en lille dreng ud fra en brændende bygning, men blev desværre vansiret af flammerne. Da hans kone døde af tuberkulose kort tid efter havde han pludselig masser af fritid og en pæn klat penge, så han begyndte at kaste sig over studier af fortiden.
 • Alan Denton. (Mikkel) Læge med speciale i hudlidelser.
 • Werner Heisenberg 40-årig agent fra MI6, London (Flemming)
  Personlighed følger hvis han når at udvikle en.
 • William "Johnny" Black, bogsælger (Robert)
  Ejer en bogbutik i det centrale London. Interesserer sig mest (kun?) for bøger; jo ældre og mere sjældne, jo bedre. Ved hvad bøger er værd, men er bedre til at købe end til at sælge. Holder af cognac og dybsindig tale om bøger. Spist af Baba-Yaga.
 • Jonathan Clarke, journalist, speciale i fotografi (Frederik)
  Arbejder freelance og selvstændigt. Har rejst meget i Afrika og har deltaget i arkæologiske ekspeditioner som fotograf. Deltager gerne i interessante samtaler og diskussioner, men er ikke så glad for at sidde stille alt for lang tid ad gangen. Har aldrig haft en fast bopæl i længere tid.
  Faldt desværre ned fra et højt tårn i Venedig.
 • Simon Donaldson, professor i historie og arkæologi (Flemming)
  Ansat på University of London. Forsker og underviser og deltager ofte i videnskabelige ekspeditioner, senest i Mesopotamien. Er glad for bøger, især om historie og arkæologi og holder af vin, cognac, kaminild og piberygning. Energisk af en akademiker at være, men ikke specielt praktisk anlagt. Bor i et hus i London. Har ikke vist sig siden Jürgen Brandt blev spist af Baba-Yaga.
 • Jasper Nelson, altmuligmand [rogue?] (Mikkel)
  "Selvstændig", men uden en specifik branche. Har arbejdet inden for mange områder, både de mere og mindre lyssky. Blandt de legale kan nævnes organisatorisk hjælp for videnskabelige ekspeditioner. Har en praktisk indgang til tingene og tager gerne en opgave hvis der er udfordring og/eller penge i den. Bor i en lejlighed i London, men kan på grund af visse forretningstransaktioner ikke opholde sig i egen lejlighed for tiden. Spist af Baba-Yaga.
 • Jürgen Brandt, okkultisk mysticist & pugilist aus Düsseldorf (Flemming?)
  Seiner Vater war ein sehr berümtes kmter. Durch Baba-Yaga gegessen.
 • Dennis Sullivan 55-årig patolog og retsmediciner fra London. (Flemming)
  Udsendt af Secret Service i London for at løse mysteriet om tjeneren der mistede sit skind på British Library samt andre uforklarlige hændelser. Rører ikke alkohol, men holder meget af sin pibe. Specialist i medikamenter og lig. Tror som udgangspunkt ikke på okkultisme og uforklarlige hændelser, men kan have sine øjeblikke med et mere åbent sind. Skudt af Denton.
 • Jeanette Beaumont, ung, fransk bibliotekar (Robert)
  Ansat af Black til at holde styr på bogbutikken. Giver ikke meget for cognac og okkultisme. Har hemmelig hobby. Dræbt af nogle tyrkere i toget på vej mod London. Hævnet af Heisenberg. <Oprettet 2005-09-22
Flemming Lindblad
Opdateret 2007-02-08
Flemming Lindblad