Horror
on the
Orient
Express

Forside > Referater > 21.11.2005  
 
 

21.11.2005: Hudstykker og tyrkiske mænd

Donaldson og Nelson tager imod Mme. Malon og hendes geskæftige nevø, Raoul. Denne har fundet nogle af kaptajn Malons dagbøger og har tidligere fundet nogle skriftruller af et mærkeligt skind-agtigt materiale. Rullerne har han dog solgt til en englænder ved navn Edgar Wellington (samme Wellington som havde kontaktet Christian Laureant per brev). Af samtalen kommer det frem at Edgar Wellington havde en bror. For en god pris lykkes det Donaldson og Nelson at låne dagbøgerne i nogen tid.

Den allestedsnærværende Remy tager fat på at læse dagbøgerne. Det viser sig at kaptajn Malon også havde fundet et ben.

Clarke inviterer i mellemtiden sin veninde Marie på stævnemøde på et sindssygehospital hvor grev Fenilik skulle have været indlagt. Udgivende sig for historiker får Clarke adgang til arkiverne på hospitalet, men desværre er der så rodet at det ikke lykkes at finde relevant information. Det gør heller ikke sagen nemmere at historikeren ikke kan huske årstallet for revolutionen.

Efter en kort drøftelse i plenum bliver gruppen enige om at foretage endnu et besøg på sindssygehospitalet. Muligvis er der blevet ryddet op i mellemtiden, for Donaldson har væsentlig større succes med at finde Feniliks journal. Journalen er kort og nævner kun indlæggelsen; ingen diagnoser, eller oplysning om udskrivelse eller død.

På hospitalet erfarer gruppen at direktøren netop er bortgået, og en ny direktør tiltrådt. Der er tilsyneladende tale om et ulykkestilfælde på hospitalet, men detaljerne er mørkelagt "af hensyn til familien", som den nye direktør udtrykker det. Ved at pumpe sekretæren bliver det klart at direktøren døde i en elektrochokmaskine.

Tilbage på hotellet har Remy ikke fundet mere interessant i dagbøgerne. Planen var at rejse videre om aftenen, men det bliver besluttet at vente en dag så¨Remy kan nå at læse mere i dagbøgerne.

Næste dag bliver brugt på at besøge Bastillen hvor Fenilik sad i få dage. Der kommer dog ikke noget ud af besøget.

Om aftenen har Remy fundet nye oplysninger i dagbøgerne. Noget med hudstykker og tyrkiske mænd. Salget af nogle skriftruller gjorde Malon velhavende. Han beholdt "statuedelen". Det fremgår også at Malon på det tidspunkt havde dårligt ben.

Kl. 23.50 tager heltene videre med Orientekspressen. Blandt passagererne er en kvindelig, italiensk operasanger på vej hjem til Milano. Nelson og Donaldson går på skift på charmeoffensiv over for sangerinden og får fribilletter til "Aida" og desuden navnene på nogle kunstsamlere i Milano; hun lover at introducere gruppen for nogle af dem. Nelson og Clarke spiller kort med Mr. Smith der er ret skrap til at spille kort...




Oprettet 2006-03-07
Frederik J. Jensen
Opdateret 2006-03-08
Frederik J. Jensen